L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Termeni si conditii

Preambul

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari. Ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative din ea. Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie aceste precizari. Ele reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a paginii si a tuturor materialelor informative din ea.

Cadru general

Site-ul www.onyxclub.ro este detinut si operat de catre S.C. ONYX SPORT SRL, avand adresa Comuna Jilava, Str. Centurii, Nr. 5A, judetul Ilfov  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/3522/2019, CUI 41508970 numit in continuare „Onyx Fitness Club”, „noi”, „al nostru”.

Cititi cu atentie Termenii si Conditiile aferente acestui site. Prin utilizarea site-ului va dati acordul cu privire la acestia. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate este indicat sa nu utilizati site-ul www.onyxclub.ro.

Aspecte privind datele cu caracter personal

Conform Regulamentului 679/2016 “date cu caracter personal“, definite la Art.4 alineatul 1., înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Onyx Fitness Club colecteaza datele dumneavoastra personale rezultate din utilizarea site-ul www.onyxclub.ro  conform mentiunilor din politica de confidentialitate pe care va invitam sa o cititi cu atentie.

Modificari ale site-ului web, a software-ului si ale serviciilor

Onyx Fitness Club are si va folosi dreptul de a:

  • Modifica/sterge temporar sau permanent orice  parte a site-ului sau chiar site-ul in sine fara a anunta in prealabil, dumneavoastra acceptand faptul ca nu isi asuma responsabilitatea acestor modificari sau stergeri.
  • Modifica, intrerupe sau sterge orice pomotie, serviciu sau software, fara a anunta in prealabil, dumneavoastra acceptand faptul ca nu isi asuma responsabilitatea acestor modificari sau stergeri.
  • Modifica sau intrerupe orice campanie promotionala desfasurata in mediul online, dumneavoastra acceptand faptul ca nu isi asuma responsabilitatea acestor modificari sau stergeri.

Referinte catre website-urile tertilor

Onyx Fitness Club poate avea in cadrul website-ului link-uri catre website-urile tertilor, acestea fiind administrate si conduse de respectivii sau de tertii respectivilor. Prezenta oricarui link in cadrul website-ului nostru nu reprezinta o recomandare iar dumneavoastra acceptati faptul ca nu ne asumam responsabilitati referitoare la continutul si functionalitatea respectivelor website-uri.

Limitarea raspunderii

Onyx Fitness Club nu asigura sau garanteaza functionarea perfecta si continua a website-ului  precum nici rezolvarea erorilor aparute pe parcurs. De asemenea Onyx Fitness Club nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi decurse din utilizarea site-ului si nici pentru pierderi indirecte.

Drepturi de autor

Onyx Fitness Club detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra website-ului si asupra continutului sau inclusiv asupra logo-ului, continutului vizual (foto, video,), al bazelor de date si al informatiilor confidentiale.

Utilizarea oricarui tip de continut prezent in cadrul website-ului www.onyxclub.ro in scopuri comerciale (ce vizeaza obtinerea dea venit) este stric interzisa, precum si incorporarea continutului in alte pagini de internet, lucrari scrise in format fizic/electronic.

Actualizari

Termenii si Conditiile pot suferi modificari in viitor in vederea optimizarii website-ului si functionalitatii acestuia. Fiecare actualizare va fi semnalata cu data la care a fost efectuata iar utilizarea de catre dumneavoastra a website-ului va reprezenta acordul cu privire la noii Termeni si conditii.