Luni - Vineri: 7:00 - 21:00 / Sambata: 9.00 - 16.00 / Duminica: 9:00 - 15:00
Stai conectat:

Servicii

Sala fitness

Dotata cu echipamente profesionale noi, sala noastra de fitness dispune de mai multe zone in care veti regasi aparate si echipamente ce va vor satisface nevoile. Dispunem de aparate cu greutati libere, cu discuri, cu cabluri dar si de accesorii pentru antrenament functional precum si de aparatura cardio: benzi de alergat, eliptice, biciclete si aparate de vaslit. Ladies Only Zone si Kineto Zone sunt create pentru ca tinem la intimitatea si sanatatea dumneavoastra si pentru ca ne dorim sa avem cel mai inalt standard de calitate.

Personal training

Prin programele de personal training suntem siguri ca antrenorii nostri va vor ajuta sa va atingeti target-ul propus. Fie ca vreti sa slabiti, sa puneti masa musculara sau doar sa aveti o forma fizica mai  buna, progresul dumneavoastra va fi masurat atat cu analizatorul corporal cat si cu ajutorul masuratorilor antropometrice si vor fi trecute in fisa dumneavoastra personala.

Clase de aerobic

In cadrul claselor de aerobic poti avea parte de activitati diverse ce te ajuta sa iti atingi scopul propus. Combinand clasele cardio, cu cele de tonifiere si body and mind poti ajunge in cea mai buna forma fizica si mentala. Programele noastre sunt structurate in functie de nivelul de fitness pe care il aveti, iar instructorii nostri va vor indruma, corecta si va vor ajuta sa aveti o stare de bine pe tot parcursul cursurilor.

Activitati copii

Ne dorim o dezvoltare armonioasa si sanatoasa pentru copii iar activitatile precum baletul, artele martiale si dansul vin in intampinarea acestei dorinte. Copiii vor consuma surplusul de energie, vor invata si se vor dezvolta intr-un cadru organizat alaturi de instructorii nostri.

Masaj

Beneficiile masajului sunt deja bine cunoscute iar printre acestea putem aminti relaxarea, reducerea nivelului de stres, imbunatatirea sistemului imunitar, al circulatiei sanguine si a posturii. Nevoile dumneavoastra sunt in primul plan, motiv pentru care serviciile specialistilor nostri vor fi adaptate astfel incat atingerea obiectivelor propuse sa fie garantata.