L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Clase de aerobic

Clase de aerobic

In cadrul claselor de aerobic poti avea parte de activitati diverse ce te ajuta sa iti atingi scopul propus. Combinand clasele cardio, cu cele de tonifiere si body and mind poti ajunge in cea mai buna forma fizica si mentala. Programele noastre sunt structurate in functie de nivelul de fitness pe care il aveti, iar instructorii nostri va vor indruma, corecta si va vor ajuta sa aveti o stare de bine pe tot parcursul cursurilor.

Zumba Fitness

Zumba Fitness este o clasa de tip cardio care presupune un antrenament dinamic, alternand miscarile de intensitate mare cu cele de intensitate mica. Intregul antrenament se desfasoara pe ritm muzical variat, avand scopul de a arde calorii.

Zumba Toning

Clasele de Zumba Toning aduc un nivel in plus de dificultate spre deosebire de cele de Zumba Fitness prin adaugarea unor greutati mici de tip gantera. Acest tip de antrenament isi propune punerea accentului pe anumite grupe musculare, pastrand insa ritmul dinamic al clasei.

Body Suspension

Clasele de tip Body Suspension se axeaza pe antrenamentul cu propria greutate adaugand, insa, accesorii de tip coarda/chinga menite sa ajute la adaptarea oricarui exercitiu care in mod normal ar fi executat cu ajutorul greutatilor. Pot fi implicate toate grupele muscular iar nivelul de intensitate poate fi reglat modificand unghiul de lucru sau ajustand rezistenta corzilor.

Step Aerobic

Conceptul de Step Aerobic este derivat din clasicul aerobic, plusul adus de acest antrenament fiind stepper-ul, acel accesoriu care este utilizat in timpul clasei. Intregul antrenament se desfasoara in regim cardio, insotit de muzica si coregrafii.

Pilates

Aceasta clasa propune un antrenament axat pe dezvoltarea musculaturii posturale. Exercitiile sunt executate lent, accentual fiind pus pe respiratie si pe controlul asupra muschilor cu rol stabilizator, respectiv, acei muschi care ne asigura o postura corecta.

Yoga

Clasele de Yoga vin cu multiple beneficii pentru corp si minte. Acestea ajuta la relaxare, la imbunatatirea posturii, la dezvoltarea flexibilitatii dar si a tonusului muschilor posturali. De asemenea, Yoga ajuta la dezvoltarea unei stari mentale echilibrate si lucreaza asupra tehnicilor de respiratie.

BOSU

Clasele in cadrul carora sunt utilizate mingile bosu aduc un plus de intensitate antrenamentelor  crescand dificultatea in cazul exercitiilor cu greutati mici si medii. De asemenea, acest accesoriu ajuta la dezvoltarea stabilitatii si a echilibrului prin intarirea musculaturii posturale.

Power & Tone

Aceasta clasa presupune un antrenament de tonifiere, exercitiile fiind executate cu greutati mici la o intensitate mare. Veti arde calorii, veti elimina tesutul adipos iar tonusul muscular va incepe sa se dezvolte

Strong Nation

Strong Nation combina exercitiile cu propria greutate, cu exercitiile de rezistenta, cardio si pliometrice, avand miscari sincronizate pe muzica, special creata pentru acestea. Fiecare genuflexiune, fiecare fandare sau burbpee sunt conduse de o muzica antrenanta ce te ajuta sa rezisti pana la ultima repetare sau poate inca cinci in plus. Muzica este motivatorul suprem!