L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Karate

Bun venit la Onyx Fitness Club – locul unde pasiunea pentru karate se întâlnește cu performanța! Suntem bucuroși să vă prezentăm clasele noastre de Karate WKF – Olimpic, special create pentru copii, cu ghidajul experților noștri Sensei Ciprian Moldovan și Ovidiu Voinea. Descoperiți cum micuții dumneavoastră pot evolua și învăța într-un mediu optim, modern și pregătit să îi îndrume către succes.

Clasele Noastre de Karate pentru Copii – WKF Olimpic

La Onyx Fitness Club, ne-am propus să dezvoltăm abilitățile copiilor prin intermediul karate-ului WKF – Olimpic. Fie că sunt începători sau avansați, oferim programe personalizate care îi încurajează pe micuți să se dezvolte fizic și mental. Cursurile noastre sunt conduse de Sensei Ciprian Moldovan și Ovidiu Voinea, profesioniști cu experiență vastă în arta karate-ului, asigurând astfel că fiecare copil primește îndrumarea necesară pentru a progresa.

Mediu Modern și Confortabil

Pentru a asigura o experiență de învățare optimă, am creat o sală spațioasă și modernă, special echipată pentru antrenamentele de karate. Dotată cu tatami de calitate superioară, sala noastră protejează copiii de impactul exercițiilor, permițându-le să își dezvolte abilitățile într-un mediu sigur. De asemenea, climatizarea de ultimă generație menține temperatura optimă în orice sezon, asigurând un confort sporit în timpul antrenamentelor.

Pregătire pentru Centurile de Grad și Competiții

Ne propunem să cultivăm spiritul competitiv și disciplina în fiecare copil, pregătindu-i pentru obținerea centurilor de grad și pentru a se implica în competiții sportive. Programul nostru holistic dezvoltă abilități precum concentrarea, coordonarea și încrederea în sine, oferind micuților o bază solidă pentru succesul viitor.

Înscrieți-vă la Onyx Fitness Club

Toate aceste experiențe uimitoare au loc la Onyx Fitness Club din Jilava. Cu angajamentul nostru față de excelență și cu susținerea Sensei-ilor noștri, oferim copiilor oportunitatea de a învăța și a crește prin intermediul karate-ului WKF – Olimpic.

Alăturați-vă comunității noastre entuziaste și înscrieți-vă la clasele noastre de karate pentru copii. Asistați la progresul și transformarea micuților dumneavoastră într-un mediu sigur și profesional. Înregistrați-vă astăzi și oferiți copiilor dumneavoastră șansa de a se bucura de beneficiile extraordinare ale practicării karate-ului la Onyx Fitness Club!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a programa prima lecție de probă!

“Karate nu este doar despre a învinge adversarul. Este despre a te depăși pe tine însuți, a cunoaște și a te îmbunătăți continuu.” – Gichin Funakoshi