L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Despre noi

Descoperă o experiență unică la Onyx Fitness Club din Jilava. Suntem dedicați să îți oferim un mediu prietenos și inspirator pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și fitness. Indiferent dacă ești începător sau avansat, te vei simți ca acasă în cadrul comunității noastre.

🏋️‍♂️ Facilități premium pentru Antrenamente Eficiente Echipat cu cele mai moderne echipamente de fitness, Onyx Fitness Club îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți intensifica antrenamentele. Fie că îți dorești să lucrezi cardio, să-ți dezvolți forța sau să participi la clase de grup, avem opțiuni pentru toate preferințele. Spațiile noastre curate și bine iluminate îți vor face fiecare antrenament o experiență plăcută.

🧘‍♀️ Varietate de Clase de Grup pentru Toate Nivelele Diversitatea este cheia la Onyx Fitness Club. Oferim o gamă largă de clase de grup, de la yoga și pilates pentru a-ți relaxa mintea și corpul, până la antrenamente intense de Step Aeribic și Body Suspension Workout pentru a-ți pune la încercare limitele. Instruitorii noștri pasionați sunt aici pentru a te ghida și motiva în fiecare pas al drumului tău fitness.

🌟 Comunitate și Suport La Onyx Fitness Club, nu doar te alături unei săli de fitness, ci și unei comunități motivate și pline de energie. Aici vei întâlni oameni cu aceleași interese și obiective ca și tine. Inspiră-te din succesul celorlalți și oferă-ți susținerea în cadrul antrenamentelor într-un mediu prietenos și inclusiv.

💪 Antrenori Profesioniști Pentru Rezultate Durabile Echipa noastră de antrenori profesioniști și experimentați sunt dedicați să te ghideze către succes. Cu expertiza lor în domeniu, îți vor crea un plan de antrenament personalizat, adaptat obiectivelor și nevoilor tale specifice. Fie că îți dorești să slăbești, să-ți crești masa musculară sau să îmbunătățești performanța athletică, suntem aici pentru tine.

🏢 Locație Ușor Accesibilă Situat in zona de sud a Bucurestiului pe Soseaua de centura, Onyx Fitness Club este ușor accesibil pentru toți cei care doresc să facă o schimbare pozitivă în viața lor. Parcare generoasă și ore de funcționare extinse pentru a vă acomoda programul. Apropiat de localitati precum  Magurele, Berceni, Vidra, 1 Decembrie, Popesti Leordeni, Bragadiru, Copaceni, Domnesti,

SALA DE FITNESS

STUDIO DE AEROBIC, YOGA SI PILATES.

CABINET DE MASAJ

FUNCTIONAL TRAINING ZONE

SAUNA

PARCARE