L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Regulament club

 1. Membrii Clubului trebuie să respecte orele de deschidere și de închidere prevăzute în programul de funcționare.
 2. Membrul are obligatia sa aiba intodeauna cu el cardul de membru sau aplicatia pe telefon, pentru check-in, acces in locatia Clubului. Membrii care solicita accesul fara o poza de profil nu vor avea acces in Club. În cazul în care Membrul refuză sau se află în imposibilitate, indiferent din ce motive, să prezinte cardul de membru la recepţia Clubului, Onyx Fitness Club îşi rezervă dreptul de a interzice accesul acestuia în incinta Clubului. Încredinţarea de către Membru a cardului de membru către o altă persoană, în vederea folosirii acestuia in Onyx Fitness Club, atrage după sine rezilierea Abonamentului.
 3. Accesul şi participarea Membrilor la antrenamentele de fitness de grup, organizate de către Onyx Fitness Club sub conducerea antrenorilor din cadrul Clubului, se va face numai în limita locurilor disponibile si numai daca Membrul efectueaza check-in-ul la receptie si rezervarea prealabila prin aplicatia Upfit sau telefonic, email, etc
 4. In cadrul clubului, al studiourilor de aerobic si al salii de fitness este interzis comportamentul indecent, galagios sau orice alt tip de comportament care ar putea genera situatii conflictuale sau ar deranja celelalte persoane prezente.
 5. Fumatul, consumul sau oferirea de droguri, medicamente sau consumul și/sau comercializarea oricăror substanțe ilegale este strict interzisă în incinta Onyx Fitness Club. Fumatul este permis doar in curtea exterioara a Clubului, in locuri special amenajate.
 6. Pentru siguranta si confort, Onyx Fitness Club isi rezerva dreptul de a solicita oricarui membru sau invitat parasirea incintei si de a folosi in acest scop mijloacele adecvate.
 7. Din motive de securitate, este strict interzisă deținerea oricăror arme în incinta Onyx Fitness Club, respective a Clubului, inclusiv dar fără a se limita la pistoale cu gloanțe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electroșocuri.
 8. In vestiar dulapurile pot fi utilizate de către Membrii Clubului și invitații acestora numai pe parcursul activitatii sportive; Membrii Clubului vor păstra toate obiectele personale încuiate în dulapurile aflate în incinta vestiarului.
 9. Membrilor le este interzis sa depoziteze peste noapte obiecte personale in vestiarele centrului de sănătate. Membrii sunt singurii responsabili pentru bunurile personale, care rămân în paza și custodia Membrului pe toată durata sederii in Club. Toate vestiarele se vor goli dupa utilizare. Onyx Fitness Club isi rezerva dreptul de a goli vestiarele la sfarsitul fiecarei zile, cand vestiarele se vor deschide automat. Bunurile personale sau orice alte bunuri gasite in vestiare, vor fi pastrate intr-o punga de plastic sigilata, intr-un spatiu de depozitare. Nicio clauză din prezentul Regulament Intern de Functionare si nicio acțiune nu va fi interpretată ca o obligație a Onyx Fitness Club de a asigura paza bunurilor personale ale Membrului ori ca o preluare în custodie ori depozit a acestora, sens în care Onyx Fitness Club este exonerată de orice răspundere pentru pierderea, deteriorarea (totală sau parţială) sau pentru furtul bunurilor personale ale Membrilor, pe perioada cât aceştia se află în incinta Clubului.
 10. La intrarea în studiourile de aerobic si in sala de fitness, Membrii si Invitatii acestora sunt obligati sa aiba tinuta adecvata pentru fiecare gen de sport, incaltaminte curata (utilizata doar in interior), prosoape pentru protectia personala si a aparatelor.
 11. Nu este recomandata executarea exercitiilor fizice cu grad ridicat de dificultate fara acordul instructorului si al medicului.
 12. Membrii au obligatia sa puna la locul lor, toate accesoriile si echipamentele sportive ( bare, discuri, gantere, saltele, mingi etc) dupa folosire, atat in sala de fitness cat si in studiourile de aerobic.
 13. Nu interveniti asupra aparatelor in timpul functionarii. In cazul sesizarii defectiunii unui aparat sau echipament, va rugam sa anuntati personalul clubului, de asemenea si in cazul unor situatii periculoase sau de nerespectare a regulamentului.
 14. Pentru o buna desfasurare a claselor de aerobic, va rugam sa va prezentati cu 5 minute inainte de inceperea lor, accesul fiind interzis dupa mai mult de 5 minute de la  startul sedintei. Membrii care nu respecta Regulamentul de rezervări la clasele de aerobic se supun termenilor prevazuti in Regulamentul de Aplicare penalitati.
 15. Este interzis vorbitul la telefon in studioul de aerobic, iar in sala de fitness se recomanda folosirea unui ton adecvat fara a deranja ceilalti participanti.
 16. Membrilor le este interzis sa vina in Onyx Fitness Club cu Antrenorii Personali. Membrii se pot antrena doar cu colaboratorii (Antrenori Personali) si personalul aprobat Onyx Fitness Club. Membrii sau invitatii care nu participa la o clasa de aerobic sau nu se antreneaza in sala de fitness trebuie sa astepte in receptie/lobby.
 17. In timpul claselor de aerobic si indoor cycling se vor respecta numai indicatiile instructorului cu privire la executarea exercitiilor. In cazul unor probleme de sanatate sau incapabilitatea executarii unor anumite exercitii, va rugam sa instiintati instructorul de la clasa.  Daca trebuie sa parasiti studioul de aerobic inainte de terminarea orei, va rugam sa informati instructorul la inceputul acesteia si sa va situati in partea din spate a salii / mai aproape de iesire.
 18. Dupa finalizarea claselor de aerobic si indoor cycling participantii trebuie sa curete cu dezinfectantele puse la dispozitie atat saltelele cat si bicicleta folosita.
 19. Pentru mentinerea igienei, este obligatoriu sa faceti dus inainte de folosirea saunei si sa folositi prosop in incinta ei. Persoanele care utilizeaza sauna o vor face pe propria raspundere, de altfel este recomandat acordul unui medic in cazul unor probleme de sanatate.
 20. In interiorul saunei este interzis sa asezati obiecte pe elementele incinse ale agregatului.
 21. Este interzis copiilor sub varsta de 14 ani sa foloseasca sauna.
 22. Copiii între 12 și 14 ani pot avea acces în sala de fitness, numai cu acordul managementului Onyx Fitness Club cat si al părintelui/tutorelui legal ai acestora dar numai în prezența antrenorului lor personal dupa plata serviciilor suplimentare aferente sedintelor de personal training.
 23. Copiii cu vârsta sub 14 ani trebuie sa fie supravegheati in permanenta de catre un instructor pe durata desfasurarii activitatilor de copii, timp in care insotitorii acestora vor astepta in receptia clubului.
 24. Este interzisă expunerea părților intime ale corpului de către Membri Clubului sau invitații acestora în spatiile comune, sălile de antrenament
 25. Este interzisă efectuarea pozelor și/sau înregistrărilor audio si/sau video în incinta Onyx Fitness Club fără acordul scris și prealabil al conducerii Clubului.
 26. Parcarea este permisa doar in parcarea amenajata, pe locurile special marcate în acest sens, cu respectarea marcajelor, fiind interzisă indisponibilizarea prin parcarea unui vehicul a mai mult de un loc de parcare. Este interzisă staţionarea vehiculelor pe timpul nopţii. Încălcarea de către orice persoană a regulilor privind accesul şi staţionarea vehiculelor duce la interdicţia accesului cu vreun vehicul pentru respectiva persoană în incinta Clubului.
 27. Clienţii/ Membrii trebuie să respecte toate indicaţiile afişate şi cele venite din partea personalului Onyx Fitness Club.