Luni -Miercuri: 7.00 - 21.00 / Joi: 7:00 - 14.00 / Vineri-Duminica: Inchis
Stai conectat:

Informare

⚠️INFORMARE⚠️

Către toți clienții și membrii comunității Onyx Fitness Club:

👉Începând de Luni, 09.11.2020, conform noilor reglementări impuse de autoritati in vederea prevenirii si combaterii raspandirii virusului, clubul nostru își va menține activitatea însă ora de închidere va suferi modificări astfel:
Luni-vineri: ⏰ 07:00- 21:00
Sâmbătă: ⏰ 9:00-16:00
Duminică: ⏰9:00-15:00

🙏🏽Vă rugăm să respectați toate măsurile de siguranță ca și până acum astfel încât să fim cu toții în siguranță.
#onyxclub #fitnessclub #siguranta #distantarefizica

Incepand cu data de 15 Iunie 2020 (luni), activitatea clubului a fost reluata in conformitate cu noile recomandari si reguli generale de protecţie sanitară împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

De asemenea, incepand cu data redeschiderii, abonamentele care au fost suspendate la inceputul pandemiei vor fi reactivate, valabilitatea lor continuand cu numarul de zile ramase inainte de suspendare. Accesul se face atat in sala de fitness cat si la clasele de aerobic.

Avand in vedere noile reglementari ale Ordinului 619/2020 M.Of. 505 din 13-iun-2020, va aducem la cunostinta regulile dupa care vom functiona:

  • Vom adapta capacitatea clubului astfel incat fiecarui membru sa-i corespunda 7 metri patrati in sala de fitness si 10 mp in studioul de aerobic
  •  Fiecare membru va intra in club purtand masca, aceasta putand fi data jos abia la iesirea din zona vestiarelor
  • Accesul in club se va face doar pe baza de programare si doar in limita locurilor disponibile, cu ajutorul aplicatiei sau la telefon 0749259259 
  • Fiecare membru va trebui sa aiba obligatoriu echipament specific de antrenament (altul decat tinuta de strada) si un prosop de dimensiuni mari pe care il va aseza pe postul de lucru
  • Fiecare membru are obligatia de a-si dezinfecta aparatul inainte de a-l utiliza, folosind substantele puse la dispozitie de catre club.
  • Sauna nu poate fi utilizata.
  • Igiena respiratorie este obligatorie (tuse şi strănut în plica cotului sau în batista de unică folosinţă, care va fi aruncată imediat la coşul de gunoi).
  • Este recomandată evitarea atingerii feţei cu mâinile neigienizate.
  • Se va efectua triajul observaţional zilnic la intrarea în sală. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
  • Nu se va permite accesul şi se va recomanda izolarea la domiciliu în cazul în care persoana a venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infecţie cu virusul SARS-CoV-2.

Aplicarea corectă a acestor măsuri contribuie la diminuarea riscului de infecţie C OVID-19, dar nu garantează eliminarea acestuia în contextul pandemiei.

Dimensiunea mare a clubului nostru, distantarea aparatelor, sistemul avansat de aer conditionat si ventilatie precum si standardul inalt de igiena ne face increzatori ca veti avea o experienta placuta si sigura chiar si in acesta perioada cu multe restrictii.

Va asteptam la antrenament!