L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 16:00
Stai conectat:

Asociatia Club Sportiv Onyx Performance Team

Misiunea noastră

La Asociația Club Sportiv Onyx Performance Team, ne dedicăm cu pasiune dezvoltării și promovării sportului pentru Masters în canotaj, alături de segmentul paralimpic la această disciplină. Misiunea noastră este de a oferi un mediu incluziv și susținător, în care sportivii de toate vârstele și abilitățile să-și dezvolte potențialul maxim în aceste domenii.

Ne angajăm să furnizăm un program de antrenament de înaltă calitate, adaptat nevoilor individuale ale fiecărui membru al echipei noastre. Prin colaborarea cu antrenori experimentați și specializați în canotajul Masters și în segmentul paralimpic, ne asigurăm că fiecare sportiv beneficiază de îndrumare și suport personalizat, pentru a-și îmbunătăți abilitățile și performanțele.

În cadrul asociației noastre, promovăm valori precum fair-play-ul, respectul și spiritul de echipă. Ne dorim să creăm o comunitate puternică și unită, în care fiecare membru se simte parte integrantă și valorizată. Prin intermediul competițiilor locale, naționale și internaționale, oferim sportivilor noștri oportunitatea de a-și testa limitele și de a se perfecționa continuu.

De asemenea, suntem dedicați promovării incluziunii și accesibilității în sport. Încurajăm participarea persoanelor cu dizabilități în canotaj, oferindu-le resurse și suport pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a-și atinge obiectivele în această disciplină. Ne străduim să eliminăm barierele și să creăm condiții optime pentru ca fiecare individ să se bucure de beneficiile sportului și să-și descopere potențialul maxim.

Prin intermediul angajamentului nostru față de excelentă, incluziune și dezvoltare personală, Asociația Club Sportiv Onyx Performance Team își propune să devină un punct de referință în promovarea sportului pentru Masters și a segmentului paralimpic în canotaj. Ne străduim să inspirăm și să îi încurajăm pe toți cei interesați să se alăture acestei căi extraordinare de creștere personală și performanță sportivă.