L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 15:00
Stai conectat:

Rollshape

Masaj cu Rollshape

Rollshape este cel mai complex si eficient dispozitiv de masaj. Sub actiunea razelor infrarosii care topesc celulele de grasime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectueaza un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii si eliminarea inesteticului aspect de coaja de portocala.

Este singurul dispozitiv de masaj de pe piata, cu atat de multe functii:

  • Raze infrarosii
  • Cromoterapie
  • Stimulare colagen
  • Ionizarea aerului
  • Masaj

Diminuarea semnificativa a celulitei se va produce in 7-20 de sedinte, recomandarea fiind sa se efectueze macar 3 sedinte pe saptamana. O sedinta arde circa 440 kcal, echivalentul a unei ore de alergat pe banda. (daca se face tot programul de 15 pozitii)

Razele infrarosii asigura eliminarea toxinelor depozitate in organism. Incalzirea produce relaxarea muschilorfacand tratamentul mai eficient.

Cromoterapia utilizeaza anumite culori pentru a actiona asupra hormonilor. Multumimta acestei terapii, putem reechilibra organismul si creste rezistenta acestuia.

Colagenul este stimulat prin undele de lumina crescand producerea lui, fapt ce favorizeaza disparitia vergeturilor. De asemenea este stimulata si producerea de elastina.

Ionizarea aerului: echipamentele moderne sunt o sursa de ioni pozitivi ceea ce provoaca omului modern ameteala, dureri de cap si stare de oboseala. Sistemul de ionizare a aerului aduce ioni negativi sanatosi, facand sa te simti mai bine si dand corpului energia de care are nevoie.