L - V: 7:00 - 22:00 / S - D: 9:00 - 15:00
Stai conectat:

Activitati copii

Ne dorim o dezvoltare armonioasa si sanatoasa pentru copii iar activitatile precum baletul, artele martiale si dansul vin in intampinarea acestei dorinte. Copiii vor consuma surplusul de energie, vor invata si se vor dezvolta intr-un cadru organizat alaturi de instructorii nostri. Adu-ti copii la noi si cu siguranta vei gasi activitatea fizica potrivita pentru ei. Fie ca sunt amatori de dans, karate sau chambara, vor castiga sanatate, vitalitate si se vor distra impreuna cu echipa Onixy Fitness Club Jilava

Dance Kids

Orele de Dance Kids sunt destinate exclusiv copiilor, acestia consumand energia intr-un mod distractiv prin intermediul dansului. Dezvoltarea tonusului, consumul de energie si adaptarea la activitatile de grup sunt doar cateva dintre avantajele pe care clasa de Dance Kids le aduce copiilor dumneavoastra.

CHANBARA & KARATE

Chanbara este o ramura a artelor martiale si presupune executarea procedeelor folosind si “arme” confectionate din burete.

Astfel, clasa dedicata copiilor are un element si mai atractiv prin utilizarea accesoriilor iar copiii se vor dezvolta atat fizic cat si mental, dobandind energie si disciplina.